Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Lovit cu sapa în cap


   Un bărbat de 45 de ani, din Cîrligele, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani după ce un consătean l-a lovit cu o sapă în cap.
   Miercuri seara, polițiștii din Cotești au fost sesizați că Ilie O., de 45 ani, din Cârligele, a fost lovit cu o sapă în zona capului de consăteanul său, Floricel C., de 45 ani. Fapta a avut loc pe stradă, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan. Victima a fost internată la Spitalul Județean, iar în funcție de constatările medico-legale, vor fi luate măsurile legale.
   Åži polițiștii din Adjud anchetează două fapte de lovire sau alte violențe.
   Miercuri, la ora 19.20, ei au fost anunțați că Georgel F., de 29 ani, din localitate, băut fiind, a făcut scandal într-un magazin. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal. Tot la Adjud, în noaptea de miercuri spre joi, în fața parcului de pe strada Republicii a avut loc o altercație între mai mulți tineri, în urma căreia Sorin D., de 39 ani, și Ilie P., de 29 ani, au fost internați la Spitalul Județean de Urgență din Focșani. Polițiștii adjudeni au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?