Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Un stâlp din beton i-a strivit piciorul


   Un bărbat din județul Brăila a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, marți dimineață, după ce un stâlp din beton a căzut peste piciorul său. Bărbatul este angajatul unei societăți comerciale din Brăila. În momentul accidentului, Marian S., de 47 de ani, se pregătea să descarce stâlpi din beton dintr-un autotren. El s-a urcat pe încărcătură, fără ca aceasta să fie asigurată, moment în care un stâlp i-a căzut peste picior. Polițiștii spun că bărbatul s-a ales cu fracturi la piciorul drept, fiind transferat ulterior la Spitalul Universitar de Urgență București. Ancheta în acest caz continuă.
În aceeași zi, un bărbat de 52 de ani a murit după ce a fost îngropat într-un mal de pământ. Accidentul de muncă s-a produs pe șoseaua de centură a municipiului Focșani, în timp ce bărbatul, din județul Olt, efectua lucrări la rețeaua de canalizare.
   Trupul neînsuflețit al lui Mihai Sârbu a fost scos de sub pământ după aproximativ o oră și jumătate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Ancheta este în curs de desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?