Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Şedinţă de îndată pentru reluarea apei calde


   Consilierii locali ai Municipiului Focșani sunt convocați în ședință de îndată, astăzi, la ora 15.30 , la Ateneul Popular. Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre, unul privind majorarea capitalului social al S.C. ENET S.A.Focșani, celălalt privind rectificarea bugetului local al orașului. Pentru ambele proiecte, inițiator este primarul Decebal Bacinschi.
   Societatea de termoficare va relua furnizarea apei calde, în urma demersurilor președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, la Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. „Le mulțumesc pentru operativitate ministrului Daniel Chițoiu și secretarului de stat Gelu Åžtefan Diaconu. În același timp, din toată sărăcia lăsată de regimul pedelist, îi rog pe cetățeni să-și plătească facturile”, ne-a declarat preșe-dintele Marian Oprișan.
   Åžedința are loc la Ateneul Popular pentru că în sala de ședințe a Consiliului Local sunt depozitate buletinele de vot pentru referendum, sala fiind sigilată și păzită de jandarmi.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?