Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Mașină spartă de hoţi


   Un autoturism Dacia, parcat pe Bulevardul Independenței din Focșani, a fost spart, la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit polițiștilor, din autoturism a fost sustras un casetofon. După sesizare, oamenii legii au mers la fața locului pentru a ridica probe. Ei fac verificări pentru identificarea autorului sau autorilor.
   Spargerea a fost dată la doar o zi după ce un autoturism Audi, fabricat în 2002, a dispărut din fața unui bloc de pe strada Brăilei. În mașină, proprietarul își lăsase mai multe documente, dar și suma de 600 lei. Mașina a fost furată în timpul nopții, iar dispariția ei a fost sesizată abia în dimineața următoare, când proprietarul a vrut să plece cu autoturismul. Păgubitul a sunat la poliție și a povestit ceea ce i s-a întâmplat.
   În urmă cu aproximativ două săptămâni, polițiștii vrânceni au demarat o campanie pentru prevenirea furturilor de și din autoturisme. Astfel, în cadrul campaniei intitulată „Nu-ți lăsa mașina la îndemâna hoților!”, campanie desfășurată la nivel național în perioada iulie-septembrie 2012, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu cei aparținând Poliției de Proximitate, distribuie materiale informativ-preventive.
   Prin această acțiune, vrâncenii sunt informați și sfătuiți să acorde o mai mare atenție propriilor autoturisme, evitând să lase în acestea bunuri care ar putea tenta hoții. De asemenea, aceștia sunt sfătuiți să se asigure tot timpul că în momentul părăsirii autoturismului au încuiat portierele și geamurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?