Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Opt persoane rănite, într-o coliziune pe DN 2D


   Opt persoane au fost rănite sâmbătă, într-un accident de circulație produs pe DN 2 D, între localitățile Bârsești și Negrilești. Evenimentul rutier s-a produs la ora 19.15, iar printre victime se numără și doi copii. Cauza accidentului soldat cu rănirea  a opt persoane, a fost viteza.
   Potrivit polițiștilor, Ion M., de 28 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism Daewoo, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism Dacia, condus regulamentar din sens opus de Floricel Ș..
   Potrivit informațiilor primite de la biroul de presă al IPJ Vrancea, în urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui Ion M., Florin T., de 20 de ani, Ionuț Cătălin D., de 22 de ani, toți din Focșani, și a lui Dragoș Ionuț T., de 23 de ani, din Sihlea. Toate cele patru victime se aflau în autoturismul Daewoo. Din autoturismul Dacia, au fost rănite tot patru persoane, dintre care doi copii. Este vorba despre Mihaela Ș., de 38 de ani, un copil de 10 ani și un altul de cinci ani și despre Elena B., de 78 de ani, din Garoafa. 
   Potrivit medicilor, bătrâna de 78 de ani a fost rănită cel mai grav. Ea a suferit un traumatism toraco-abdominal și fractură de gambă stângă. De asemenea, și unul dintre copii este rănit destul de grav.
Martorii care au ajuns la locul accidentul ne-au spus că cele două mașini erau serios avariate și că victimele erau ieșite din mașini și așteptau ambulanțele. La fața locului au ajuns trei echipaje ale ambulanței și un echipaj SMURD. Victimele au fost preluate și duse la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru investigații medicale suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?