Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Rocadă între procurori


   Procurorul Cristinel Mărgel a revenit la Focșani, în cadrul Biroului Teritorial Vrancea al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Magistratul ne-a spus, ieri, că transferul său de la Serviciul Teritorial DIICOT Galați la cel din Vrancea este definitiv.
   Până în luna iunie, procurorul Mărgel a funcționat în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, după ce timp de mai mulți ani a  ocupat o funcție de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. După ce a fost angajat la DIICOT, pe un post din cadrul Serviciului Teritorial Galați, magistratul a revenit în Vrancea, pe postul lăsat liber de procurorul Săndica Apostolescu. De la 1 iulie, aceasta a revenit la Parchetul Județean.
   În ceea ce privește funcția de conducere a Biroului Teritorial Vrancea al DIICOT, reprezentanții Structurii Centrale București ne-au transmis că nici un procuror nu s-a înscris la concurs. În cadrul DIICOT Vrancea mai funcționează și procurorul Constantin Rusu, transferat, la rându-i, de la Parchetul Județean, anul trecut. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?