Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vera Wang s-a despărţit de soţul ei


   Creatoarea de modă Vera Wang, celebră pentru rochiile de mireasă spectaculoase pe care le-a realizat de-a lungul anilor, s-a despărțit de soțul ei, Arthur Becker, punând capăt astfel unei căsnicii care a durat 23 de ani.
   Vera Wang și soțul ei au împreună două fiice – Cecilia și Josephine – și au declarat că vor rămâne în relații amiabile de dragul copiilor.
   Potrivit presei americane, Arthur Becker a avut un rol primordial în evoluția profesională a soției sale – Vera lucra pentru linia de accesorii a casei Ralph Lauren în momentul căsătoriei cuplului -, fiind persoana care a sfătuit-o să se lanseze pe cont propriu în industria modei și care a sfătuit-o pe măsură ce noua ei afacere se dezvolta tot mai mult. El a devenit tot mai implicat în operațiunile zilnice ale brandului Vera Wang în ultimii ani.
   Pe lângă liniile vestimentare de succes pe care le-a lansat, Vera Wang a creat și parfumuri și a lansat, recent, propriul brand de produse cosmetice. Creatoarea americană s-a asociat cu lanțul de magazine Kohl pentru a lansa Simply Vera, o linie de produse cosmetice, care include fonduri de ten, truse de machiaj, creme de hidratare și rujuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?