Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

71 de cadre didactice, admise în Corpul Național al Experților în Management


   Inspectorul școlar pedelist Bănel Bărbieru a fost admis, în cele din urmă, în Corpul Național al Experților în Management Educațional. Dosarul său a fost analizat de membrii unei comisii speciale, din cadrul Ministerului Educației, așa cum prevede metodologia în cazul inspectorilor.
   Bărbieru a obținut 78 de puncte și se numără printre cei 71 candidați ale căror dosare au fost admise, dintr-un total de 85 depuse. Candidații nemulțumiți de punctajele acordate pot depune contestații la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean, în perioada 13-19 iulie. Portofoliile celorlalți candidați au fost analizate de membrii unei comisii din cadrul Inspectoratului Åžcolar Județean.
   La prima sesiune de concurs privind constituirea Corpului Național de Experți în Management Educațional, au aplicat 178 de candidați, dintre care au fost admiși 72, printre respinși numărându-se și Bărbieru.
   Admiterea în Corpulul Național de Experți în Managementul Educațional este obligatorie în cadrul cadrelor care doresc să ocupe funcții de manageri ai unităților de învățământ.

   Lista completă a candidaților admiși și respinși, poate fi consultată   AICI.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?