Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tom Cruise şi Katie Holmes au semnat o înţelegere de divorţ


   La mai puțin de două săptămâni după ce Katie Holmes anunța că a deschis o acțiune de divorț, ea și Tom Cruise au convenit asupra detaliilor despărțirii și au semnat o înțelegere de divorț astfel încât lucrurile să se deruleze cât mai rapid în instanță, iar mariajul care a rezistat 5 ani să poată fi desfăcut.
Actrița Katie Holmes a solicitat divorțul la 28 iunie invocând existența unor „divergențe ireconciliabile” între ea și Tom. Ea a solicitat să obțină custodia deplină a fetiței sale, Suri, în vârstă de 6 ani. Detaliile înțelegerii semnate de cei doi sunt confidențiale, dar se pare că Suri va locui alături de Katie Holmes la New York, în timp ce Tom Cruise va avea niște drepturi generoase de vizită. „Suntem hotărâți să conlucrăm, în calitate de părinți, în interesul fiicei noastre Suri. Ne dorim ca problemele care privesc familia noastră să rămână private”, conform unui comunicat comun semnat de Katie și Tom Cruise. 
   Multe voci susțin că această relație s-a răcit din cauza diferitelor contracte de filme obținute de Holmes și Cruise și a faptului că mari perioade de timp din an nu erau împreună. Alte voci pun totul pe seama religiei lui Tom Cruise, scientologia, în care Katie Holmes nu ar fi putut să se integreze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?