Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Echipele vrâncene, pe marginea prăpastiei


   Degringolada din curtea celor două reprezentante ale județului în liga a treia la fotbal, FC Panciu și CSM Focșani se adâncește tot mai mult pe zi ce trece. După ce Primăria și Consiliul Local Panciu a anunțat că nu mai poate sprijini financiar echipa în sezonul 2012-2013, mai mulți jucători ai echipei au decis să-și caute singuri alte echipe, la care să evolueze în sezonul următor. Primul fotbalist care a decis să renunțe oficial la echipa „dintre vii” este fundașul Cristi Gurguiatu, jucător căruia i-a expirat contractul cu FC Panciu.
   Ieri, jucătorul a participat la ședința de antrenament a echipei CSM Focșani și așteaptă un semn din partea conducerii grupării de pe Milcov pentru a ști dacă rămâne la CSM. Un alt jucător al păncenilor, atacantul Mădălin Predoiu este curtat de formația Rapid CFR Suceava (liga a doua) și este decis să dea curs ofertei venite de la clubul din nordul Moldovei. Jucătorii echipei păncene au refuzat luni seara să se antreneze și au anunțat că nu se mai întorc la echipă decât în momentul în care își vor primi restanțele salariale.
   Dacă la Panciu, situația este încă incertă și doar o minune mai poate salva echipa de la desființare, în condițiile în care jucătorii și stafful tehnic mai are de încasat salariile aferente ultimelor trei luni, la Focșani lucrurile sunt asemănătoare. Primăria și Consiliul Local Focșani nu mai poate sprijini echipa decât prin proiecte de finanțare, conducerea echipei așteaptă sponsori care să salveze ceea ce a mai rămas din fotbalul focșănean. Jucătorii se pregătesc zilnic la Stadion, au de primit câteva restanțe financiare și se uită spre poarta stadionului în speranța că va sosi cineva care să le dea o veste bună.

Serea, dorit la Focșani
    Antrenorul principal al echipei din Panciu, Ionică Serea se află printre posibili tehnicieni care ar urma să preia echipa CSM Focșani. „La finalul sezonului, colaborarea mea cu clubul din Panciu a luat sfârșit. Până în acest moment nu am primit nicio o ofertă din partea altui club. Vreau să antrenez și aștept oferte din partea oricărei echipe care este interesată de serviciile mele”, ne-a declarat antrenorul Ionică Serea. Cu Serea la timonă, formația pănceană a încheiat sezonul pe locul 7, a avut un campionat reușit și și-a demonstrat va-loarea în ciuda problemelor de lot care au existat de-a lungul campionatului.

Alex Panaite a debutat la FC Botoșani
    Fotbalistul Alex Dorin Panaite, jucător care în sezonul 2011-2012 al ligii a treia a evoluat pentru clubul CSM 2007 Focșani a debutat într-un meci amical pentru echipa la care se pregătește, FC Botoșani (liga a doua). Jucătorul a evoluat în repriza secundă a testului de verificare pe care botoșănenii l-au câștigat, 8-2 în fața formației Luceafărul Mihai Eminescu (liga a patra din Botoșani). În funcție de randamentul pe care îl va da, fotbalistul focșănean ar putea fi păstrat în lotul grupării botoșănene pentru sezonul 2012-2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?