Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

ULTIMA ORĂ : VIDEO și GALERIE FOTO: Accident mortal pe E 85


  

 

   Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.00, pe DN 2 E85, la intersecția cu drumul județean 205 C, care duce spre Slobozia Ciorăști. Un autoturism marca Dacia Logan, care circula dinspre Rîmnicu Sărat spre Focșani, a intrat în spatele unui autocamion încărcat cu ciment, al cărui șofer virase stânga.
   În urma impactului puternic, șoferul Daciei Logan, Benonin Herciu, în vârstă de 63 de ani, din București, a decedat. Fiul său, Adrian Herciu a fost preluat de un echipaj al ambulanței și dus la UPU, din cadrul Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, pentru a primi îngrijiri medicale.
   Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea spun că așteaptă și rezultatul necropsiei pentru a vedea dacă decesul a survenit ca urma a accidentului, sau din alte cauze  „Conducătorul autoturismului Dacia Logan, în vârstă de 63 de ani, în timp ce se deplasa pe direcția Rîmnicu Sărat – Focșani a intrat în coliziune cu un autocamion care efectua virjaul la stânga, pe DJ 205 C, către Slobozia Ciorăști. În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane și rănirea alteia. Așteptăm și rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă persoana decedată avea afecțiuni medicale sau dacă decesul a survenit în urma accidentului. Vinovăția se va stabili în urma anchetei, nu putem spune acum cine se face vinovat de producerea accidentului”, a explicat inspectorul Cătălin Manea, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?