Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

TOM CRUISE a descoperit ELIXIRUL TINEREŢII. Care este ingredientul secret


   Actorul american Tom Cruise a mărturisit că nu crede în chirurgia plastică pentru a-și menține aspectul tânăr, însă apelează la remedii naturale, dar costisitoare.
   Potrivit revistei Now, starul american în vârstă de 49 de ani le-a spus prietenilor săi apropiați că tenul lui nu a arătat niciodată mai bine ca acum, grație unui tratament costisitor. Actorul folosește o mască facială pe bază de găinaț de privighetoare pentru a-și păstra tinerețea și prospețimea tenului, informează dailymail.co.uk.
   Masca facială apreciată de actor conține găinaț de privighetoare, tărâțe de orez și apă. „Tom nu vrea să apeleze la botox sau la chirurgie (pentru a-și menține tinerețea tenului, n.r.), dar urmărește cu mare atenție toate aceste tratamente noi care sunt naturale. A început recent să experimenteze o mască facială pe bază de găinaț de privighetoare, ce i-a fost recomandată de un prieten de la Hollywood, iar rezultatul a fost fantastic”, a declarat o sursă.
   Tom Cruise, care este căsătorit cu actrița Kate Holmes, în vârstă de 33 de ani, cu care are o fiică – Suri, în vârstă de șase ani -, nu crede în chirurgia plastică și consideră că astfel de tratamente naturale reprezintă o alternativă mai bună.

   Printre celelalte celebrități despre care presa americană afirmă că apreciază tratamentul cu găinaț se numără soții David și Victoria Beckham, prieteni apropiați ai cuplului Tom Cruise-Katie Holmes.
Potrivit unei experte newyorkeze în tratamente faciale, găinațul de privighetoare „acționează ca un exfoliant care elimină murdăria din piele și oferă tenului strălucire”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?