Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Hilary Swank ajută câinii comunitari din Bucureşti


   Miile de câini comunitari de pe străzile Bucureștiului și-au găsit un prieten de nădejde în persoana actriței Hilary Swank, laureată a premiului Oscar, care a vizitat săptămâna trecută capitala României și a demonstrat că este o adevărată luptătoare pentru drepturile animalelor, conform unui material publicat miercuri de Associated Press.
   Swank, care susține că a învățat cele mai multe lucruri din călătorii, nu pleacă niciodată de acasă fără compania lui Kai, un terrier Jack Russell pe care l-a salvat de pe străzile din Los Angeles. Aflată vineri la București, ea a vizitat câteva proiecte lansate de fundația pentru animale Vier Pfoten care încurajează interacțiunea dintre câinii comunitari și persoanele instituționalizate.
   Conform agenției americane de presă, în București trăiesc aproximativ 35.000 de câini comunitari. Hilary Swank a oferit un interviu pentru agenția americană de presă, în care vorbește despre devotamentul ei pentru animale, despre faptul că acestea ar trebui sterilizate și că aceste animale ar trebui pregătite pentru a-i ajuta pe oamenii cu dizabilități. „Cred că interacțiunea cu câinii poate fi benefică pentru acei copii care nu mai au încredere în oameni”, a declarat ea, conform AP. „Dragostea necondiționată pe care o oferă un animal îi poate învăța despre iubire, despre relații și responsabilități și autocontrol”, a mai adăugat ea.
   Înainte de a părăsi Bucureștiul, Swank i-a îndemnat pe oameni să nu omoare câinii și pisicile de pe străzi. „Eu cred în deviza ‘nu ucide!”, a susținut ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?