Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Cantonament la Frasin (Suceava) pentru echipa din Panciu


   Pentru fotbaliștii de la FC Panciu pe 16 iulie începe greul. Lotul formației „dintre vii” vor efectua cantonamentul montan în localitatea suceveană Frasin. Conducerea echipei „dintre vii” a stabilit ca stagiul de pregătire din acest an să aibă loc la Pensiunea Casa Albă din Frasin (Suceava), locație pe care fotbaliștii pănceni au mai „testat-o” în ultimii ani.
   Pentru stagiul de pregătire, antrenorii echipei din Panciu vor pune baza pe ședințele de pregătire, dar și evoluția jucătorilor din „amicale”. Reunirea lotului este programată la Stadionul Orășenesc din Panciu pe 9 iulie, la ora 18.00. După o săptămână cu antrenamente pe plan local, echipa va pleca în cantonament. „Pe durata stagiului de la Frasin ne propunem să ne readaptăm organismul la efort, să îmbunătățim calitatatea pregătirii fizice a jucătorilor, relațiile de joc și să punem la punct planurile tactice pentru noul sezon al ligii a treia”, a spus antrenorul principal al formației din Panciu, Ionică Serea.
   Pe durata cantonamentului, FC Panciu va disputa și câteva partide de verificare în compania unor echipe din zonă. „Fotbaliștii vor beneficia de condiții excelente de cazare, dar și de antrenament. În plus, antrenorii vor avea la dispoziție câteva trasee dure pentru alergările de anduranță”, a spus președintele grupării păncene, Mihai Popescu. „Avem tot sprijinul factorilor locali din Panciu și noi, echipa de fotbal, ne vom strădui să ne facem treaba cât mai bine”, a spus președintele grupării dintre vii.
   Pe durata șederii în nordul Moldovei, păncenii vor susține și câteva jocuri de verificare. Până acum au fost stabilite amicale împotriva formațiilor Aerostar Bacău și Rapid CFR Suceava.

Serea rămâne „principal”

   După ce i-a expirat contractul cu FC Panciu, antrenorul principal, Ionică Serea a avut o întrevedere cu factorii de decizie locali și a decis să continue activitatea la echipa unde a cunoscut cele mai bune performanțe. Serea va fi ajutat în munca sa de „secundul” Dănuț Bolocan.
   Pentru sezonul 2012-2013 al ligii a treia, păncenii nu și-au fixat obiectivul. La nivelul lotului vor exista și schimbări de jucători. Fundașului Gurguiatu i-a expirat contractul și este așteptat la renegocierea contractului, iar lotul va fi completat de alți jucători tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?