Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Spice Girls, din nou împreună


   Grupul Spice Girls s-a reunit, pentru câteva ore, cu ocazia prezentării oficiale a musicalului „Viva Forever!”, o producție inspirată din hiturile sale, ce va fi pusă în scenă la Londra, într-un teatru din West End.
   Cele cinci cântărețe care au alcătuit grupul Spice Girls – Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton și Victoria Beckham – au participat la prezentarea oficială a acestui musical, marți, la St. Pancras Renaissance Hotel din Londra, unde grupul din care au făcut parte au filmat videoclipul pentru piesa lor „Wannabe”.
   Musicalul „Viva Forever!” va fi regizat de Paul Garrington și va explora „realitatea amară a celebrității”. Acțiunea acestei producții se desfășoară pe fundalul unui concurs de talente televizat.
Ideea pentru acest spectacol îi aparține lui Judy Craymer, producătoarea musicalului „Mamma Mia!”, inspirat de piesele grupului Abba. „Viva Forever!” va avea premiera la Piccadilly Theatre din Londra pe 11 decembrie.
   Formația Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de țări. Astfel s-a născut un fenomen internațional similar Beatlemaniei, „Girl Power”.
Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunțat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, „Forever”, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.
   În 2007, cântărețele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls”, care s-a bucurat de un enorm succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?