Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

O RECUNOŞTI?


   Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu a fost întotdeauna atât de atrăgătoare precum este în prezent. Actrița în vârstă de 37 de ani, care în adolescență era cunoscută ca Angie Voight (este fiica actorului Jon Voight, n.r.), arăta pe vremea aceea diferit față de imaginea pe care o are de când este vedeta la Hollywood.
   Angelina a devenit model în adolescență, în timp ce studia actoria. La vârsta de 14 ani s-a mutat alături de mama sa, Marchelina Bertrand și de iubitul acesteia, și a renunțat la cursurile de actorie, pe care ulterior le-a reluat, absolvind Liceul din Beverly Hills.
   Într-o fotografie realizată la absolvirea clasei a VIII-a, pe când avea 14 ani, Angelina a fost surprinsă purtând o rochie albă și un buchet de flori în mână. Vedeta are părul lung prins la spate, iar trăsăturile care au făcut-o faimoasă sunt deja evidente.
   Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră grație rolului principal din franciza „Lara Croft”, a jucat în multe producții cu succes la public, precum „Dl și dna Smith”, „A Mighty Heart”, „Gia”, dar a câștigat și premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din „Tinerețe furată/ Girl, Interrupted”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?