Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Zece ani de închisoare pentru liceanul care şi-a ucis străbunica


   Andrei B., liceanul care a ucis o bătrână din localitatea Cîndești, care îi era și rudă, a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Rudele victimei nu au dorit ca inculpatul, care nu are decât 16 ani, să îi despăgubească, ci doar să fie pedepsit din punct de vedere juridic.
   Andrei a fost cercetat și condamnat pentru omor deosebit de grav, tâlhărie și violare de domiciliu. „Dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 190 lei. Constată că părțile vătămate nu s-au constituit părți civile în cauză. Dispune ca la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, să se restituie: 1. către inculpatul B. A. F. următoarele bunuri: o giacă, o pereche de ghete și o pereche de pantaloni; 2. către părțile vătămate următoarele bunuri: o cheie pentru broască ușă, două mânere pentru ușă, pilă triunghiulară, foarfece, plic cu folii, șorț de culoare gri, ilic cu nasturi, pulover cu dungi negre și roșii, bunuri aflate în camera de corpuri delicte a instanței”, se mai arată în sentința de condamnare, care nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.
   Crima pentru care a răspuns penal Andrei datează din 6 ianuarie. Băiatul era în conflict cu victima, o femeie de 80 de ani, care îi reproșa mereu că îi fură din bunuri. Cel mai probabil, băiatul a vrut să se răzbune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?