Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Clubul Copiilor Adjud, pe podium la karting


   Elevii din cadrul Clubului Copiilor Adjud au obținut locurile II, III și mențiune în cadrul Concursului Memorial „Codruț Morar și Jani Ferenc”, ediția a XII-a, desfășurat în acest weekend. Concursul a constat în proba teoretică alcătuită din teste de legislație rutieră, unde echipajul adjudean a obținut locul III și proba de îndemânare viteză unde s-a clasat pe locul secund. La clasamentul general a primit mențiune. Echipajul s-a întors cu un frumos trofeu și cu foarte multă experiență acumulată la rularea pe pista SKAT.
   Cu această ocazie reprezentanții din Adjud le-au prezentat pasionaților de karting și educație rutieră cele două numere ale revistei  „Kartul”, editată de membrii cercului de karting de la Clubul Copiilor Adjud, coordonați de profesorul Petre Valea. „Memorialul Codruț Morar și Jani Ferenc, la care au fost invitate cluburile cu tradiție în educația rutieră și karting din țară,  a atras atenția asupra pericolelor pe care le prezintă lipsa de experiență și teribilismul tinerilor conducători auto, în mod special a celor cu abilități de pilotaj, care nu trebuie să confunde drumurile publice cu pistele de concurs. La competiția din acest an au participat 18 echipaje formate din trei concurenți, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: Pufo, Mini și Cadet. Echipajul din Adjud a fost reprezentat la clasa Pufo de Rotaru Onisim 8 ani, clasa Mini, Rotaru Petru 11 ani, clasa cadet, Feraru Alexandru 13 ani’’ , a declarat profesorul Petre Valea.
   Concursul Memo-rial „Codruț Morar și Jani Ferenc” organizat de Palatul Copiilor Sf.Gheor-ghe, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului și Clubul Skat-Kart din Tg.Secuiesc, Covasna, este o competiție cuprinsă în Calendarul Activităților Educative Naționale emis de M.E.C.T.S. pentru anul 2012.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?