Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO: Giada Giardinelli va reprezenta Vrancea la Mamaia Copiilor


   Micuța artistă Giada Giardinelli, din Străoane, va reprezenta județul Vrancea la Festivalul „Mamaia Copiilor”, ce se va desfășura în perioada 2 – 8 iulie. Copila va încerca să impresioneze publicul, dar mai ales pe membrii juriului cu piesa „Festivalul visat”, a compozitorului Dan Dimitriu, textier George Popovici.
   Giada Giardinelli se poate mândri, la numai 5 ani, cu un palmares bogat nu doar pe plan național, talentul ei fiind remarcat chiar și pe plan internațional. Cu vocea sa, Giada s-a făcut remarcată, în decembrie 2011, la Festivalul Internațional „Steaua Carpaților” de la Brașov și la Festivalul „Mihaela Runceanu” de la Buzău, unde a obținut premiul special.
   Anul acesta, fata a obți-nut locul II la Festivalul „Florile dragostei”, ce a avut loc la Râmnicu Valcea, unde a obți-nut un premiu și din partea Radio România Cultural. Micuța a mai obținut un premiu special și la un concurs care s-a desfășurat la Cluj, iar la Festivalul „Florile dragostei”, organizat la Focșani în cursul lunii mai, a obținut premiul I.
   În prezent, Giada Giardinelli învață la Grădinița nr.1 din Panciu.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?