Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Fructe şi legume, vândute la marginea străzii


   Vrâncenii din comunele situate de-a lungul Drumului European E85, spre Buzău, și-au expus produsele agricole pe marginea drumului. Din loc în loc, vezi câte un scaun, pe care au fost expuse lădițe cu cireșe sau cu legume. Oamenii speră să facă un ban cinstit, deși nu este indicat să-și expună marfa la marginea drumului, ci în locurile special amenajate.
   Oamenii știu că le este interzis să-și expună produsele pe marginea drumului,  dar susțin că în altă parte nu au loc. „Am câteva cireșe și am ieșit să le vând. Åžtiu că nu este bine să le vindem aici, dar nu avem ce face. Nu mă duc tocmai la Focșani pentru cinci kilograme de cireșe. Este periculos, dar stăm și noi cât mai retrași”, ne-a spus Maria, din Slobozia Bradului, care își instalase taraba chiar la limita dintre județele Vrancea și Buzău, pentru ca marfa sa să atragă privirile trecătorilor.
   Polițiștii îi sfătuiesc pe cetățeni să-și vândă produsele în locurile special amenajate, nu pe marginea drumului. În opinia lor, acești oameni se expun pericolelor, pentru că există riscul să aibă loc un accident de circulație, iar vânzătorii să fie victime colaterale.
   De altfel, anul trecut, un bărbat care era în trecere prin Vrancea, a murit după ce a coborât din mașina în care se afla și a traversat strada cu intenția de a cumpăra struguri. Înainte de a ajunge pe cealaltă parte a drumului european, de la intrarea în Dumbrăveni dinspre Buzău, bărbatul a fost accidentat mortal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?