Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Vulturu nu a avut portar de rezervă. Acesta a fost la… serviciu!


   Promovarea în eșalonul al treilea al fotbalului românesc pentru echipele din Vrancea a rămas o nălucă în ultimii patru ani. După ce FC Panciu a reușit să acceadă în liga a III-a, după victoria cu 1-0 împotriva formației Sporting Vaslui, au urmat baraje pe care campioanele județene din Vrancea le-au câștigat sau pierdut, dar înscrierea în campionat nu s-a concretizat din cauza lipsurilor financiare.
Ajunsă la barajul de promovare de pe locul 5 al Superligii Vrancea, echipa Energia Vulturu a irosit șansa de a evolua în sezonul 2012-2013 al eșalonului trei alături de celelalte formații vrâncene, FC Panciu și CSM 2007 Focșani. În manșa de baraj disputată împotriva formației Unirea Casimcea (Tulcea) pe Stadionul Åžtefan Vrăbioru din Ianca (Brăila), vrâncenii au cedat, 0-1 (0-0), după un joc în care tulcenii au avut mai multe ocazii și au profitat de o pregătire fizică mai bună.
   Cel mai bun jucător al echipei antrenate de Orlando Åžerbănică a fost portarul Claudiu Olărașu, care și-a salvat echipa de câteva ori la goluri ca și făcute.  Spre finalul partidei, portarul Energiei, Olărașu a fost eliminat pentru henț în afara careului și în poartă a intrat Corhană, un jucător de câmp deoarece rezerva de portar, Săvulescu a fost la serviciu și nu a putut face deplasarea la Ianca.
   Golul promovării echipei din Casimcea a fost marcat în minutul 118 de Poșircă, acesta marcând dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Energia Vulturu a jucat cu. Olărașu – Smărăndoiu, Nistor, Grama, Ad. Apostol – Lazăr, Åžotircă, Ungureanu, Corhană – L. Apostol, Avramescu. Au mai intrat pe parcursul jocului Arion și Duță.
 
Stâlpu dă în judecată AJF Buzău

   Campioana din Covasna, FC Zagon, a ajuns în liga a treia fără să joace. Covăsnenii ar fi trebuit să întâlnească pe Unirea Stîlpu din Buzău, dar la ora partidei, buzoienii nu au avut pe carnete viza medicală, de la Centrul de Medicină Sportivă, iar arbitrul gălățean Adrian Cojocaru nu a dat drumul la meci, situație în care Zagonul a promovat fără să joace.
   Covăsnenii au venit la Panciu cu o galerie impresionantă, dar și cu o fanfară care a plecat acasă fericită deoarece echipa din Zagon a promovat. Cei de la Stîlpu au declarat că vor acționa în instanță AJF Buzău deoarece nu i-a anunțat cu ce acte trebuie să se prezinte la baraj și vor cere despăgubiri financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?