Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Un bărbat a murit electrocutat


   Un tânăr de 28 de ani, din Obrejița, a murit miercuri seara, după ce s-a electrocutat. Bărbatul a vrut să repare o priză defectă, dar a murit electrocutat, sub privirile mamei și ale soției, care nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.
   Anchetatorii spun că Ionuț Lupușor nu a luat toate măsurile necesare înainte de a se apuca de repararea prizei. 
   Nenorocirea s-a produs în jurul orei 20.20. Atunci, polițiștii din Gugești au fost anunțați de membrii familiei, despre tragedie.
   Totul a pornit de la mașina de spălat. Apa din aceasta a curs, din cauza unei defecțiuni, iar bărbatul a vrut să vadă ce se întâmplă. Când a umblat la priză, el s-a electrocutat. Anchetatorii spun că bărbatul nu a deconectat prizele de la rețeaua electrică, așa cum ar fi trebuit.
   Când au văzut ce se întâmplă, mama și soția sa au anunțat autoritățile. Medicii au ajuns și ei la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, după manevrele de resuscitare fără rezultat fiind declarat decesul.
   Tânărul care a decedat era căsătorit, fiind tatăl a doi copii. Unul dintre aceștia nu-și va cunoaște niciodată părintele, urmând să se nască în perioada imediat următoare. Primarul comunei Obrejița, Nicu Pardos, ne-a spus că bărbatul decedat era un om deosebit. „Avea probleme cu mașina de spălat, s-a uitat la priză și așa s-a produs nenorocirea. Are un copil, iar cel de-al doilea urmează să se nască. Locuia în casa mamei lui, tatăl fiind decedat. Este păcat că s-a întâmplat o așa nenorocire. Era un băiat deosebit, care a lăsat o impresie bună peste tot pe unde a fost”, a spus Nicu Pardos.
   După cercetarea efectuată de polițiști la locul tragediei, trupul neînsuflețit al lui Ionuț a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Anchetatorii au precizat că victima avea două arsuri la degetul mare al mâinii stângi.
   Polițiștii au deschis o anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?