Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

30 de militari vrânceni s-au întors sănătoşi din misiune


   Militarii care au făcut parte din Elementul de Comandă și Control Zabul și Batalionul 1 Manevră, Afganistan, s-au întors din misiune. Este vorba de aproximativ 650 de militari, din întreaga țară, care și-au încheiat misiunea.
   Din Elementul de Comandă și Control Zabul și Batalionul 1 Manevră au făcut parte și aproximativ 30 de militari vrânceni, de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, din Focșani, printre care colonelul Adrian Tonea, comandantul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată. 
   Cei peste 650 de militari, care au încadrat timp de șase luni, respectiv din noiembrie anul trecut și până săptămâna trecută, cele două structuri militare din Provincia Zabul, provin din Brigada 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, respectiv din Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei”.
   Militarii care au venit acasă, au fost înlocuiți în teatrul de operații de militari ai Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” și ai Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi”.
Ceremonia militară prilejuită de repatrierea din teatrul de operații Afganistan a militarilor din compunerea Elementului de Comandă și Control Zabul și a Batalionului 1 Manevră, va avea loc astăzi, la ora 15.00, în prezența Ministrului Apărării Naționale, Corneliu Dobrițoiu, la sediul Batalionului 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei”, din Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?