Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

AJVPS organizează faza municipală la pescuit staţionar


   Duminică, 17 iunie, pe acumularea Movileni – Ciușlea se va disputa prima etapă de calificare a Campionatului Național de Pescuit Staționar, fază municipală care va fi organizată de AJVPS Vrancea. Cei care au intenția de a participa sunt asteptați la sediul AJVPS pentru înscriere.
   Reamintim că doi vrânceni vor reprezenta România în acest an la Campionatul Mondial din Cehia. Florin Așchioapei, divizionar A, cu multiple titluri în competițiile oficiale ale României cât și în concursurile private, Florin deține titlul de vicecampion în anul 2011, titlu care îi conferă dreptul de a face parte din lotul României de Staționar.
   În ultimii ani a ratat de câteva ori titlul de campion la mustață, clasându-se totuși pe podium, anul acesta reușind câștigarea Cupei Tubertini 2012, desfășurată pe Sărulești. Toni Stanciu este divizionar A și vicecampion național la individual în 2011, Toni este un titrat pescar de competiție, cu o mare experiență în pescuitul pe ape curgătoare. Este de asemenea și vicecampionul Cupei Tubertini 2012 și vicecampion național la staționar în 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?