Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

ULTIMA ORĂ : Trupul neînsufleţit al studentului focşănean omorȃt la Bucureşti a fost adus acasă


   Trupul neînsuflețit al studentului focșănean, omorȃt duminică dimineață, în campusul universitar din Agronomiei, a fost adus acasă astăzi -după amiază.
   Sfȃșiate de durere, rudele și cunoștiințele lui Bogdănel Surdu l-au așteptat cu flori și lumȃnări. Tot astăzi, autorul crimei a fost prins. Acesta are 31 de ani, este din București și le-a spus anchetatorilor că nu-și aduce aminte ce s-a întȃmplat pentru că era băut.
   Tȃnărul focșanean a petrecut noaptea de sȃmbătă spre duminică,  într-un club alături de prietenii lui. Când a plecat bine-dispus, după o noapte de distracție, și a vrut să să-și conducă colegele până la căminul de fete, Bogdănel nu se gândea că la colț îl paște o moarte violentă. Grupul de studenți din care făcea parte și el a fost acostat de trei bărbați beți care se dăduseră jos dintr-un BMW 318 cu numere de Bulgaria. Bărbații au încercat să o „agațe” pe una dintre prietenele lui Bogdănel. Fata l-a refuzat, iar bărbatul s-a luat de Bogdănel.  Imediat a scos un cuțit și a început să lovească în dreapta și-n stânga. Unul dintre băieți a fost rănit la brațul drept, un altul s-a ales cu buricul degetului sfâșiat, iar Bogdănel, s-a ales cu lama cuțitului înfiptă adânc, în inimă. A căzut secerat pe trotuarul din fața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?