Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Şofer rănit grav din vina unui alt conducător auto


   Un bărbat din Focșani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident de circulație. Evenimentul rutier s-a produs ieri dimineață, pe DJ 205 B., în afara comunei Jariștea.
Åžeful Serviciului Poliției Rutiere, comisarul șef Viorel Gheorghe, a precizat că șoferul unei Dacia Logan, Åžtefan F., de 73 de ani, din comuna Jariștea, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure și a fost acroșat de un alt autoturism, care circula în aceeași direcție, regulamentar. Este vorba de un Renault Clio, condus regulamentar de Petrică C., de 56 de ani, din Focșani.
În urma accidentului, șofe-rul focșănean a fost grav rănit. El a fost preluat de  medicii de la ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Focșani, pentru investigații medicale suplimentare și pentru a primi îngrijiri medicale.
   Åžoferii au fost testați cu aparatul alcooltest și niciunul dintre ei nu era băut. Polițiștii de la Rutier au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. În funcție de rezultatele anchetei, dar și de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, vor fi luate și măsurile care se impun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?