Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Visurile copiilor, premiate de cei mari


   Elevii membri ai Palatului Copiilor din Focșani și ai Clubului Copiilor din Panciu au fost printre cei mai buni în cadrul celei de-a XI-a ediții a Concursului Interjudețean de Artă „Vis de copil”. În cadrul unei festivități organizate ieri, la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean, premiul I la secțiunea colaj a revenit elevilor Radu Găitănaru, Roberta Maroș și Claudia Popa, de la Palatul Copiilor Focșani. La secțiunea tapiserie decorativă, cele mai bune lucrări ale elevelor Diana Apostu și Alexandra Ghimpu, de la Clubul Copiilor Panciu, au fost răsplătite cu premiul I.
   La secțiunea tapiserie sfoară, premiul I a fost acordat elevilor Andreea Ana – Maria Dobrin, Felicia Manolache, Cătălin Purdel, Laura Lepădatu și Ana – Maria Dănilă. În cadrul secțiunii de desen, premiul I le-a fost acordat elevilor Irina Mazilu, Mădălina Hanțu și Andreia Mocau.
   La cea de-a XI-a ediție a Concursului Interjudețean de Artă „Vis de copil” au mai concurat elevi de la Palatul Copiilor din Buzău, Palatul Copiilor Suceava, Palatul Copiilor Iași, de la cluburile din Tecuci, Beceni, Bârlad, Pitești și Pașcani, dar și copii talentați de la Grădinița nr.2, Grădinița nr.6 și Grădinița nr.18 din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?