Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Primarul Ion Petre a discutat cu locuitorii cartierului Satu-Nou


   Echipa de consilieri ai Uniunii Social Liberale (USL) din Panciu,  propuși pentru scrutinul din 10 iunie, împreună cu primarul Ion Petre, candidat pentru al patrulea mandat la conducerea administrației locale, și deputatul Ciprian Nica s-au aflat, duminică seară, în mijlocul alegătorilor din cartierul Satu-Nou. Cu acest prilej, au fost readuse în atenția oamenilor proiectele derulate până acum de edili, dar și cele care vor fi implementate în perioada imediat următoare, atât cu sprijinul specialiștilor din cadrul Primăriei, dar și cu cel al noului Consiliu Local, care va rezulta în urma alegerilor de duminică. „Eu cred că, până acum, ne-am făcut datoria și vom încerca să facem acest lucru și mai departe. Nu putem mulțumi niciodată pe toată lumea, dar eu cred că am reușit, în cea mai mare măsură, la nivelul orașului Panciu, să formez o echipă puternică de lucru în domeniul administrației, care și-a făcut bine treaba”, a precizat Ion Petre.
   Acesta a subliniat importanța continuității activității la nivelul administrației, fapt care, în statele civilizate, reprezintă o garanție a dezvoltării comunității. Din acest motiv, Ion Petre i-a îndemnat pe cei prezenți la întrunire să acorde încrederea, în continuare, echipei USL și să nu se lase mințiți de așa-zisele promisiuni ale adversarilor săi politici, care nu au niciun fundamnet real. „Sunt diversiuni cărora nu trebuie să le acordați atenție, pentru că vin din partea unor oameni care nu au niciun fel de experiență în administrația locală și în implementarea proiectelor, mai ales a celor cu finanțare europeană, la care se muncește foarte mult”, a spus edilul.

Infrastructură modernă, transport local și cabinet medical

   Ion Petre a susținut că, în viitorul său mandat de primar, cartierul Satu-Nou se va afla pe lista priorităților în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea infrastructurii.
Potrivit edilului, chiar din cursul acestei luni, vor intra în lucru străzile Rozelor și Prograsului, precum și calea de acces către Mănăstirea Brazi, drumuri care vor fi reabilitate prin intermediul unui proiect inițiat de actuala administrație în urmă cu trei ani. „În jurul datei de 15-20 iunie va începe modernizarea străzilor Rozelor, Prograsului și calea de acces către Mănăstirea Brazi. Va fi un proiect major, care se va realiza cam într-un an și jumătate. Va fi efectuat un fundament al străzii, se vor realiza și trotuare noi, spații verzi, parcări”, a explicat Ion Petre.
   Candidatul USL la Primărie a adăugat că, tot în viitorul apropiat, atât cetățenii din Satu Nou, cât și cei din celelalte cartiere ale orașului vor beneficia de transport public local, datorită unui proiect aprobat de mai multă vreme de Consiliul Local. „Nu l-am putut implementa pănă acum, deoarece nu exista un serviciu licențiat. Am rezolvat, între timp, și această problemă, astfel încât veți putea beneficia de transport public ce se va desfășura cu 3 curse urbane, organizat pe un traseu care va cuprinde un număr de 24 de stații în tot orașul”, a mai spus Ion Petre.
   Primarul a mai anunțat că, recent, a fost aprobată și reabilitarea Căminului Cultural din Satu Nou, alături de cel din cartierul Neicu și Casa de Cultură. Ion Petre a mai promis că, tot în Satu Nou, dar și la Neicu, va fi înființat și câte un cabinet medical, precum și câte un punct farmaceutic, acestea urmând a fi coordonate de Spitalul Orășenesc. „Acestea sunt obiectivele noastre, pentru Satu Nou, în următorul mandat. Sigur că, pe parcurs, vor apărea și altele, dar noi știm bine ce avem de făcut. Unele lucruri merg mai greu, altele mai încet, în funcție de cum de vin banii din sursele de finanțare. Dar eu cred că, până la sfârșitul lui 2013, vom finaliza toate proiectele pe care le derulăm acum. Între timp, se vor deschide și alte linii de finațare și vom realiza și alte proiecte care vor avea același scop, și anume îmbunătățirea condițiilor de viață în orașul Panciu”, a concluzionat primarul Ion Petre.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?