Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

S-a spânzurat cu cablul TV


   Un bărbat de 40 de ani, din Republica Moldova, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Rădulești, comuna Vânători. Polițiștii spun că bărbatul a fost găsit spânzurat de scara care ducea la etajul I al locuinței. El și-a pus capăt zilelor cu un cablu TV.
   Trupul neînsuflețit al lui Igor Buzdugan a fost găsit de un vecin, ieri, care a  mers în vizită la el. Omul a tăiat cablul, după care a sunat la 112, pentru a cere ajutor. În momentul în care a sesizat incidentul, vecinul a spus că i se părea că bărbatul ar fi avut puls. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, dar medicii nu au mai avut ce să facă pentru Igor Buzdugan, așa că au declarat decesul. Potrivit acestora, bărbatul era decedat de aproximativ două ore.
   La fața locului au ajuns și polițiștii, care au deschis o anchetă. Oamenii legii vor să afle ce l-a determinat pe bărbatul de 40 de ani, care era tatăl unei fetițe, să-și pună capăt zilelor. Surse din rândul anchetatorilor ne-au spus că bărbatul locuia singur de mai bine de trei luni, fiind părăsit de nevastă, și nu este exclus ca acesta să fi fost motivul pentru care a recurs la acest gest necugetat. Victima nu a lăsat nici un înscris prin care să-și justifice fapta.
   După cercetarea la fața locului, cadavrul moldoveanului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?