Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Surprize pentru copiii Adăpostului Temporar


   Cei 20 de copii de la Adăpostul Temporar pentru Copilul Abuzat, Centrul maternal și Centrul Educațional de Zi din Focșani au primit, ieri, vizite și o mulțime de daruri din partea unor focșăneni generoși. Primii care s-au gândit să le facă ziua frumoasă au fost elevii de la Åžcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, împreună cu profesorul Violeta Zlota, coordonator proiecte educative. Ei au adus copiilor daruri personalizate, precum și sucuri, fructe și dulciuri pentru masa festivă. 
   Totodată, au adus bucurie în viața celor 20 de copii și elevii clasei a X-a B, coordonați de diriginta Iuliana Canae, de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”. Filiala de Cruce Roșie Vrancea a dăruit celor mici pachete cu articole de igienă și dulciuri, iar cofetăria „Diplomatic” a îndulcit sărbătoriții cu sucuri, cozonac și fursecuri. Focșăneanca Nicoleta Stănică a avut grijă de aspectul copiilor din cele trei centre, tunzându-i, iar Dragoș Matișan le-a dăruit dulciuri, sucuri și mere.
   Remarcabilă a fost și acțiunea a 18 focșănence, reunite sub denumirea „Grupul de mămici”, care      și-au îndreptat atenția pentru a doua oară către acești copii. Ele au făcut chetă, iar banii și pachetele destinate fiecărui copilaș au fost dăruite copiilor de reprezentanta lor, Cristina Mihaela Meca. „Aceste mămici sunt persoane din comunitate, care au înțeles nevoile copiilor noștri, sunt la a doua acțiune de acest fel și le mulțumim pentru sprijinul pe care îl oferă. Le mulțumim tuturor oamenilor care ne-au vizitat și care au reușit, prin darurile lor, să facă din această zi o reală sărbătoare”, a declarat Violeta Pavelescu, șefa Biroului Consiliere și Adăpost Temporar pentru Copilul Abuzat din cadrul DGASPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?