Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: SAJ a împlinit 17 ani


   Sunetul a zeci de ambulanțe a împânzit ieri Focșaniul, deși nu a fost vorba de nicio situație de urgență. Ieri, s-au împlinit 17 ani de când Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) a primit personalitate juridică. Cu această ocazie, a fost organizată Ziua Porților Deschise la SAJ, eveniment la care au fost prezenți angajați ai instituției, medici și asistenți deopotrivă, un echipaj SMURD și unul de la Poliția Rutieră, dar și zeci de copii de la grădinițele din Focșani.
   A fost dezvelită o placă memorială în amintirea cadrelor medicale care au lucrat la SAJ, dar au decedat între timp, iar un preot a ținut o scurtă slujbă de pomenire a acestora. Apoi, toate ambulanțele din curtea instituției au pornit semnalele acustice și luminoase, timp de mai multe secunde.
   Copiii au putut vedea ambulanțele și aparatura cu care acestea sunt dotate. Å¢inând cont că ieri a fost Ziua Copilului, toți micuții au primit câte o ciocolată. Åži substația SAJ Adjud și-a deschis ieri porțile, când 44 de copilași de la Grădinița Nr.2 din oraș au fost în vizită. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?