Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Copii implicaţi în accidente de circulaţie


   Doi copii, unul de 13, celălalt de 5 ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost implicați în două accidente de circulație.
   Primul accident s-a produs vineri, la ora 15.33, pe strada Nicolae Titulescu, din Panciu. Un bărbat de 55 de ani, Constantin C., din Constanța, în timp ce conducea un autoturism Seat, l-a acroșat și accidentat grav pe F. B., de 5 ani, din Panciu. Polițiștii au stabilit că în momentul producerii accidentului, copilul s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Bărbatul care l-a lovit cu mașina nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
   Micuțul este acum internat în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, în Secția de Chirurgie-ATI. Potrivit medicilor, acesta a suferit un traumatism de bazin și șold, traumatism cranio-cerebral în observație și un traumatism toracic. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Părinții copilului accidentat ar putea fi trași la răspundere pentru că l-au lăsat nesupravegheat.
   Câteva ore mai târziu, un alt accident de circulație, în care a fost implicat tot un copil, dar mai mare, s-a produs la Dumbrăveni. Alexandru L., de 13 ani, din localitate, s-a angajat în traversarea drumului european prin loc nepermis și fără să se asi-gure. El nu a apucat să ajungă pe cealaltă parte a drumului european, pentru că a fost izbit de un autoturism BMW, condus de Liviu Ioan Z., de 27 de ani, din județul Botoșani.
   Imediat, la fața locului au ajuns două ambulanțe, iar medicii au depus toate eforturile pentru a-l stabiliza pe copil. Ulterior, el a fost dus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani. După investigații, medicii l-au diagnosticat cu politraumatisme prin accident ru-tier, traumatism cranio-cerebral acut, hematom apicranian, stare comatoasă, traumatism cranio-facial, traumatism toracic în observație și contuzii la bazin și genunchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?