Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Airbus propune scaune mai late pentru obezi


   Airbus propune companiilor americane echiparea aparatelor de zbor A320 cu scaune mai late pentru obezi, pentru care biletul să fie mai scump, a declarat joi o directoare de marketing a firmei europene.
În campaniile sale de vânzare, Airbus profită de faptul că A320 este mai lat decât concurentul său, Boeing737, pentru a oferi mai mule configurații. Una dintre ele propune instalarea a două scaune late de 50,8 cm, de o parte și de alta a culoarului, care să coste mai scump. ‘Aceste scaune n-ar fi bune numai pentru obezi’, spune directoarea de marketing pentru interiorul avioanelor, Zuzana Hrnkova. ‘Şi mamele cu copii ar fi poate dispuse să plătească ceva mai mult ca să-și țină bebelușii pe genunchi, oferta fiind convenabilă și pentru jucătorii de fotbal american, cu umeri foarte lați’, adaugă ea. ‘Avem câțiva clienți foarte interesați. Companiile americane ne-au întrebat cum ar putea profita de lățimea suplimentară și noi am avut această idee’, declară dna Hrnkova.
   Constructorul apreciază într-un pliant că veniturile suplimentare care ar rezulta din instalarea scaunelor XL s-ar ridica la 3 milioane de dolari în 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?