Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

EUROVISION 2012, prima semifinală


   Trupa Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012, s-a calificat în finala concursului, care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, marți, de semifinala care s-a desfășurat la Baku, în Azerbaidjan. Deși solista formației Mandinga, Elena Ionescu, a avut niște probleme cu casca, trupa românească, care a participat în concurs cu piesa „Zaleilah” (compozitor Costi Ioniță), a reușit să treacă cu bine de semifinala de marți.
   Eurovision va continua joi, cu a doua semifinală, când vor concura, în ordinea tragerii la sorți: Serbia, Macedonia, Olanda, Malta, Belarus, Portugalia, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croația, Suedia, Georgia, Turcia, Estonia, Slovacia, Norvegia, Bosnia și Herțegovina, Lituania. Å¢ările calificate direct în finală sunt Marea Britanie, Franța, Italia, Azerbaidjan, Spania și Germania. Finala concursului Eurovision va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00 (ora României).
   Membrii formației Mandinga au declarat că își propun să facă un spectacol perfect în finala Eurovision, care va avea loc sâmbătă, la Baku, în Azerbaidjan, obiectivul lor fiind să ajungă între primele cinci țări în topul final al competiției. Membrii trupei Mandinga au spus că, din păcate, în semifinala de marți seară nu a fost atât de bine ca la repetiții. „Dacă la toate repetițiile de până acum nu am avut probleme tehnice, am avut parte de așa ceva tocmai în direct, în timpul semifinalei. Din fericire, Elena este o foarte bună profesionistă și o artistă excelentă și a reușit să facă față situației”, a spus Alex (Mandinga).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?