Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

A fugit de la locul accidentului, după ce a verificat pagubele


   Doi șoferi, care au condus imprudent, s-au ales cu dosare penale pentru că au produs evenimente rutiere, soldate cu pagube materiale. Într-unul dintre cazuri, a fost rănită și o persoană.
   Ion S., de 54 de ani, din Mera, este acuzat că a condus pe drumurile publice chiar dacă avea permisul suspendat. El a părăsit locul accidentului, după ce a acroșat un autoturism. Evenimentul rutier s-a produs pe 4 ianuarie. În timp ce se deplasa pe un drum public, șoferul a acroșat cu mașina sa un alt autoturism. A oprit pentru a verifica pagubele, după care s-a urcat la volan și a plecat acasă, fără a aștepta ca polițiștii să ajungă la fața locului. Oamenii legii   l-au urmat până în bătătură, dar învinuitul nu a vrut să le răspundă. Ulterior, a recunoscut fapta și a declarat că i-a fost frică de consecințe.
   Un alt șofer care va ajunge să dea explicații în fața instanței de judecată, este Cristian B., de 37 de ani, din județul Vaslui. Potrivit anchetatorilor, pe 1 octombrie 2011, șoferul se deplasa cu autoturismul său pe direcția Focșani-Lepșa. La un moment dat, el a efectuat un viraj și a intrat în coli-ziune cu un alt autoturism, care circula pe sensul opus. În urma coliziunii, a fost rănită o persoană, care a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri me-dicale pentru a se reface.
   Ambele dosare au fost trimise de la Parchet la instanța de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?