Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Şoferii şi-au făcut de cap


   Åžoferii și-au făcut de cap în trafic, la sfârși-tul săptămânii trecute. 
   Un bărbat din Vulturu, de 36 de ani, se deplasa prin comună la volanul unui autoturism Fiat. A lovit cu mașina sa un Audi, staționat în fața unui bar din localitate. După incident, șoferul   și-a continuat deplasarea. În scurt timp, proprietarul mașinii boțite a observat avariile și a sunat la poliție. La fața locului au ajuns polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Măicănești.
   Oamenii legii l-au identificat pe șoferul care a lovit mașina și au găsit repede și explicația pentru care acesta plecase de la fața locului, fără să anunțe incidentul. Åžoferul Fiat-ului era băut și nici nu avea permis de conducere. A fost dus la Spitalul Militar Focșani pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.
   Tot polițiștii din Măicănești au identificat duminică, în trafic, un bărbat de 64 de ani, din județul Buzău, care conducea o Dacia deși nu avea permis. El s-a ales cu dosar penal.
   În aceeași zi, la ora 20.22, polițiștii din Odobești au oprit în trafic o Dacia, condusă de un tânăr de 20 de ani, din Mera, care nu avea permis. Cu câteva ore mai devreme, pe raza comunei Vârteșcoiu, polițiștii din Odobești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Odobești. Oamenii legii au simțit că șoferul duhnea a alcool și l-au testat. Rezultatul a fost de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
   Un alt dosar penal a fost întocmit pe numele unui bărbat din Faraoanele, comuna Vârteșcoiu. Bărbatul se plimba prin comună la volanul unei Dacia, deși băuse peste măsură. În cazul său, alcooltestul a indicat 0,84 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?