Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

PROGNOZA METEO


   Vremea va fi în general instabilă. Aria de nebulozitate și ploi va cuprinde, dinspre sud-vest, cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, local se vor semnala descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp cu precădere în Oltenia, Muntenia și zonele montane. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în sudul, sud-estul și centrul teritoriului, mai ales în prima parte a intervalului.
   Temperatura aerului, în creștere ușoară, va avea valori maxime de la 14…15 grade în sud-vest până la 26…27 de grade în estul Munteniei și sudul Moldovei, iar minimele vor fi cuprinse între 6 și 16 grade.
La București, vremea va fi în general instabilă. Înnorările se vor accentua și, mai ales după orele amiezei, vor fi averse și descărcări electrice. Vânul va sufla slab și moderat, cu intensificări în special în prima parte a zilei. Temperatura aerului va fi avea valori ușor mai ridicate față de intervalul precedent, cu o maximă în jur de 24 de grade și o minimă de 12…13 grade.
   Miercuri, vremea va fi răcoroasă și se va menține în general instabilă, cu înnorări și ploi în toată țara. Vor fi mai ales averse, însoțite pe arii restrânse de fenomene electrice. Local cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?