Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Instruire pentru directori şi inspectori


   Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani a fost desemnată coordonator pe regiunea Sud – Est, al proiectului susținut cu fonduri europene „Dezvoltarea competențelor manageriale ale personalului didactic cu funcții de conducere, îndrumare și control din sistemul preuniversitar, în societatea cunoașterii – OSCINT”. Prima serie de cursanți se pregătește să înceapă deja programul de instruire.
   De ieri și până pe data de 29 iunie, la cabinetul metodic al Casei Corpului Didactic se fac înscrieri pentru seria a II-a, în limita celor 25 de locuri disponibile. Grupul țintă este format din directori, directori adjuncți, inspectori și personal de îndrumare și control din învățământul preuniversitar.
   Prima serie începe cursul vineri, la ora 9.00, și se va desfășura în sala nr.3 a Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani. Cursanții vor fi instruiți de cadre didactice, care au fost formate anterior, la București. Vrancea va avea doi formatori. Este vorba de directorul Casei Corpului Didactic Janet Popoiu și Bogdan Ciubotaru, director al Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”. „Este un curs mai altfel și când spun asta, spun de cel care aplică pentru cursul respectiv. Lectorii de la Academia Națională de Informații au fost foarte severi, proiectul este foarte strict din foarte multe puncte de vedere, astfel încât ce vor afla colegii noștri directori și apoi inspectorii, vor fi informații cu adevărat noi și foarte utile pentru activitatea managerială”, a declarat Janet Popoiu, directorul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani.
   Programul acreditat de formare continuă este organizat de Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?