Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Fostul iubit al cântăreţei Amy Winehouse, acuzat de viol


   Reg Traviss, fostul iubit al cântăreței Amy Winehouse, s-a deplasat, vinerea trecută, la o secție de poliție din Londra, unde a fost chestionat de polițiștii brita-nici în legătură cu un dosar în care regizorul britanic este acuzat de comiterea unui viol.
   Vizita regizorului britanic, în vârstă de 35 de ani, la secția de poliție londoneză se înscrie într-o procedură specială reglementată în dreptul britanic – arrest by appointment -, în virtutea căreia acuzatul se prezintă din proprie inițiativă la comisariat pentru a oferi explicații, în urma unei acuzații anterioare. „O cunoaște într-adevăr pe femeia care a raportat violul la poliție, dar neagă cu vehemență această acuzație. Va face tot ce îi stă în putere pentru a lupta împotriva acuzației de viol”, a declarat un prieten al cineastului.
   Vineri, purtătorul de cuvânt al poliției metropolitaine din Londra a declarat: „Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat (în virtutea procedurii arrest by appointment, n.r.), pe baza unui mandat emis pe 5 aprilie de secția de poliție Westminster, în urma unei acuzații de viol, ce a fost raportată pe 18 ia-nuarie”. „Acuzatul a fost eliberat pe cauțiune”, a adăugat aceeași sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?