Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Dosare penale pe numele a trei şoferi


   Infracțiunile comise în trafic sunt nelipsite. În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au întocmit trei dosare penale, pe numele a trei șoferi indisciplinați în trafic. Doi dintre ei conduceau autoturisme care aveau autorizațiile de circulație provizorie expirate, iar cel de-al treilea nu avea permis de conducere.
   La ora 16.00, oamenii legii l-au tras pe dreapta, pe strada Brăilei din Focșani, pe Adrian R., de 39 de ani, din Vârteșcoiu, care conducea un autoturism BMW. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că mașina avea autorizația de circulație provizorie expirată. Åžoferului i s-a întocmit dosar penal, el fiind cercetat în stare de libertate.
   O oră și jumătate mai târziu, pe strada Cuza Vodă din municipiu, a fost oprit în trafic și Gabriel L., de 35 de ani, din Focșani, care conducea un autoturism Opel.
Åžoferul avea aceeași problemă: autorizația de circulație expirată. Polițiștii au întocmit și în acest caz dosar penal de cercetare.
   La ora 23.23, tot polițiștii din Focșani au tras pe dreapta, pe strada Măgura, un autoturism VW, condus de Alberto Eduard Dănuț F., de 17 ani. Băiatul nu avea permis de conducere, iar polițiștii    i-au întocmit dosar penal în care îl cercetează pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?