Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Backstreet Boys şi New Kids on the Block au revenit pe scenă


   Trupele Backstreet Boys și New Kids on the Block au revenit pe scenă și susțin o serie de concerte împreună, în cadrul turneului „NKOTBSB”. Membrii celor două trupe nu mai sunt însă în forma pe care o aveau când au fost în culmea gloriei. Cel mai bătrân membru al formației New Kids on the Block are 43 de ani, iar cel mai tânăr – 39.
   Åži fanele celor două trupe par să se fi schimbat  de-a lungul timpului. Sălile de spectacole nu mai sunt pline de adolescente, ci de femeile în care s-au schimbat adolescentele de acum 10 sau 20 de ani. Cele două trupe cântă unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor, în turneul care a debutat în Europa, după ce în America de Nord a avut un succes enorm în august și septembrie anul trecut. „Fanii noștri ne vor, așa că vom cânta în continuare. Avem fani dedicați, care vor continua să vină să ne vadă”, a declarat Donnie Wahlberg, în vârstă de 42 de ani, membru al New Kids on the Block.
   New Kids on the Block este un grup american de pop-dance, alcătuit din frații Jordan și Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg și Danny Wood. Înființat în 1984 în orașul american Boston, grupul s-a bucurat de o imensă popularitate la sfârșitul anilor ‘80 și începutul anilor ‘90 și a vândut peste 80 de milioane de discuri pe plan mondial. Grupul s-a destrămat în 1994, însă membrii săi    s-au reunit în secret în 2007 și au lansat un nou album de studio, intitulat „The Block”, pe 2 septembrie 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?