Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Cu sabia, în bar


   Un bărbat din Vidra va răspunde în fața judecătorului, acuzațiile care i se aduc fiind lungi cât o zi de post. 
   Astfel, în rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată Bogdan S., de 31 de ani, se arată că acesta este acuzat de port ilegal de cuțit, furt, distrugere și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
   Procurorii spun că în august 2011, după ce în prea-labil consumase băuturi alcoolice, a intrat într-un bar, având asupra sa un cuțit. Într-o altă zi a intrat într-un local având asupra sa o sabie. Cu altă ocazie ar fi reușit, prin dislocarea unei uși, să pătrundă în încăperea unui local, de unde a luat produse alimentare și nealimentare, cafea, prăjituri și lenjerie intimă, toate în va-loare de 800 de lei.
   Procurorii mai spun în rechizitoriu că în decembrie 2011, acesta ar fi condus pe drumurile publice un autoturism care avea autorizația de circulație expirată.
   Bogdan este la primul contact cu legea penală, neavând antecedente penale. Proprietarul magazi-nului de unde a furat produsele s-a constituit parte civilă în proces cu suma de 800 de lei, reprezentând contravaloarea produselor sustrase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?