Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Subcomisarul Dan Tulbure este şeful Serviciului Resurse Umane


   Subcomisarul Dan Tulbure este șef cu acte în regulă la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.  El a fost declarat admis joi, în urma concursului susținut la Inspectoratul General al Poliției Române. Inițial s-au înscris doi polițiști, dar unul dintre ei nu s-a mai prezentat la concurs, Dan Tulbure fiind singurul care a susținut interviul. Din anul 2002 și până în 2005, subcomisarul Dan Tulbure și-a desfășurat activitatea la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Focșani.
   Din 2005 și până în 2009 și-a desfășurat activitatea la Serviciul de Resurse Umane, iar în 2009 s-a mutat din nou, la Biroul de Investigații Criminale unde a stat până în aprilie 2011.
Din aprilie 2011 și până în prezent a fost împu-ternicit la șefia Serviciului de Resurse Umane, după ce fostul șef, comisarul Daniela Manea s-a stins din viață.
   Săptămâna viitoare, în zilele de miercuri și joi, alte două concursuri vor avea loc la sediul IPJ Vrancea. Este vorba despre concursul pentru ocuparea funcției de șef al Secției de Poliție Rurală Dumitrești, funcție râvnită de doi polițiști, și șef al Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Servi-ciului Poliției Rutiere, concurs la care s-a înscris comi-sarul șef Alexandru Cara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?