Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Dragnea: Între două lecţii televizate de lingvistică, Ungureanu să dea banii înapoi pensionarilor


   Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a solicitat vineri premierului Ungureanu ca, între două acțiuni de imagine și între două lecții televizate de lingvistică, să-și găsescă timp pentru adoptarea unui act administrativ prin care pensionarii să-și primească înapoi banii de la stat. „Îi cerem domnului prim-ministru Ungureanu ca, între două acțiuni de imagine, printre două lecții televizate de lingvistică, să-și găsescă timp și să adopte un act adminstrativ prin care să stabilească perioada, calendarul și modul în care pensionarii primesc înapoi banii de la stat”, a spus Dragnea, adresându-se membrilor Organizației de seniori a PSD, reuniți la Palatul Parlamentului.
   Dragnea a spus că actuala putere și-a bătut joc de pensionari, adoptând o lege neconstituțională prin care a furat banii din buzunarul pensionarilor. „Statul v-a luat banii din buzunar, statul trebuie să-i dea înapoi”, a spus Dragnea.
   El a mai spus că actuala putere așteaptă ca pensionarii să se mai umilească încă o dată și să plătească avocați care să-i reprezinte la termenele din ce în ce mai lungi în speranța ca, atunci când se va termina procesul, să nu mai aibă cui să dea banii înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?