Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

PROGNOZA METEO


   Miercuri, vremea se va menține în general instabilă și se va răci ușor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse vor fi averse și descărcări electrice. În sud-estul și nord-vestul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales noaptea, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   În zona montană înaltă, trecător, vor mai fi precipitații mixte.  Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări în regiunile sud-estice și la munte, dar în timpul ploilor și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 10 grade.
   La București, vremea se va răci ușor. Cerul va avea înnorări temporare și trecător vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat și cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.
   Joi, vremea se va menține instabilă în nordul, centrul și estul țării, precum și la munte unde, îndeosebi ziua, vor fi înnorări accentuate, averse și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil și izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sudice și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, ușor mai ridicate în Lunca Dunării, spre 22 de grade. Temperaturile minime se vor situa între 0 și 10 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?