Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Dosar penal pentru că a furat o vacă


   Un tânăr de 27 de ani, din Jariștea, a furat o vacă, el fiind cercetat în libertate. În Joia Mare, polițiștii din Odobești au oprit în trafic o autoutilitară, în care era o bovină. În urma verificărilor, s-a stabilit că animalul fusese furat din comuna Bolotești, de către Costel Ionuț A., de 27 de ani, din Jariștea.
Vaca a fost predată proprietarului, iar principalul suspect este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
   Tot joi, unui bărbat, care are o locuință la Tîmboiești, i-a dispărut cazanul de țuică. Omul a observat dispariția cazanului în cursul zilei de vineri și a anunțat poliția.
Polițiștii au efectuat cercetări și au stabilit faptul că printre suspecți se numără și Gicu C., din Tîmboiești. „Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și pentru tragerea lor la răspundere. Bunul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. 
  Hoții nu au „dormit” nici măcar în ziua de Paște. Pe data de 15 aprilie, polițiștii din municipiul Adjud au fost sesi-zați despre faptul că persoane necunoscute au intrat în locuința lui Ionel D., din localitate, și au furat aparatură electronică în valoare de 500 lei.
În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că autorul este un adolescent de 17 ani, din comuna Păunești. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal de cercetare, iar bunurile furate i-au fost luate și înapoiate proprietarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?