Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Doi tineri îşi vor petrece Paştele în arest


   Doi tineri, unul din Gologanu, celălalt din Focșani, au fost arestați preventiv ieri. Cei doi sunt cercetați pentru furt calificat. Faptele nu au fost comise împreună, fiecare acționând de capul lui.
Primul suspect a ajuns pe mâna oamenilor legii miercuri, la ora 16.30. Iulian Ion S., de 28 de ani, din Gologanu, a fost reținut de polițiștii din Focșani. Aceștia au stabilit că în perioada noiembrie 2011 – februarie 2012, tânărul a comis 10 furturi. Totodată, el este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în Focșani. Polițiștii spun că prejudiciul creat în urma furturilor comise este de peste 60.000 lei și s-a reușit recuperarea a doar 20 %. Ieri dimineață, Iulian Ion S. a ajuns la Parchet pentru audieri, iar apoi la instanță cu pro-punere de arestare preventivă. El a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Ancheta nu s-a încheiat odată cu arestarea preventivă a tânărului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.
Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani au mai reținut un tânăr, suspectat de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Elvis L. a fost prins ieri dimineață cu mai multe bunuri asupra sa, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acestea au fost dobândite în urma unui furt, comis în noaptea de miercuri spre joi, dintr-o societate comercială. Potrivit unor surse, acesta a mai fost condamnat încă de când era minor și nu ieșise din închisoare de multă vreme. El a fost dus direct la instanță cu propunere de arestare preventivă, primind mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?