Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Bilanţ scurt, antrenori mulţumiţi, iar sportul vrâcean este OK


   Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, dar și singurul club departamental din județ, CS Unirea Focșani, și-au prezentat ieri bilanțul competițional pe anul 2011, rezultate care au fost obținute de sportivii vrânceni în competițiile naționale și internaționale. 2011 a fost un an competițional cu rezultate mult mai bune decât anii precedenți, sportivii clubului având evoluții remarcabile în întrecerile naționale și internaționale.
   Una din problemele stringente pe care antrenorii prezenți la ședință au ridicat-o a fost cea a vizelor medicale pentru sportivi. Au fost obținute 164 de medalii, iar 33 de sportivi au fost convocați în Loturile Naționale. La această oră, județul Vrancea are 2998 de sportivi legitimați și 99 de antrenori, iar o parte dintre sportivii performeri primesc și indemnizații de efort din partea Direcției Județene de Sport Vrancea. La ședința de ieri, organizată la sediul DJST Vrancea au participat mai puțini antrenori față de anii precedenți, iar bilanțul prezentat a fost unul scurt din punct de vedere al timpului: doar 40 de minute.
   La întrunire ar fi trebuit să participe și consilierul Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, Ana Maria Åžintie, dar aceasta a anunțat în ultima clipă că nu se poate prezenta la Focșani din motive obiective. În schimb, au participat Cristi Vioiu (șeful DJST Buzău) și Ana Maria Vasiliu (șeful DJST Galați). „Felicit toți sportivii și antrenorii care se ocupă de pregătirea lor pentru rezultatele deosebite aduse în întrecerile din 2012. Vom fi în continuare alături de sportul vrâncean și vom sprijini mișcarea sportivă vrânceană care ne reprezintă cu cinste pe plan național și internațional”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Focșani, Dan Cazaciuc, care a participat la ședința de ieri în lipsa edilului-șef, Debebal Bacinschi.
   Singurul antrenor care a luat cuvântul a fost Adrian Dochioiu (CS Adrras Taekwondo Focșani), care a solicitat un spațiu de 400 metri pentru construcția unei săli de sport, acesta precizând că este dispus să pună gaj și apartamentul proprietate persoanală numai să primească un teren unde să-și construiască o sală pentru cei peste 150 de sportivi care practică sportul olimpic taekwondo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?