Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Adăposturi de animale în flăcări


   În loc să-și curețe terenurile agricole, proprietarii le dau foc, iar flăcările nu mai pot fi stinse la timp, provocând pagube însemnate. Joi, două adăposturi de animale, din Suraia și Cotești, au ars din cauza focului deschis în spații deschise.
   Incendiul de la Suraia a fost anunțat la ora 19.00, la proprietatea lui Costică T. D.. Flăcările au mistuit acoperișul adăpostului de animale, pe o suprafață de 60 de metri pătrați, o leasă în care erau depozitate peste 1.200 kilograme de porumb și 3.000 kilograme de lucernă. După ce au stins incendiul, pompierii au găsit carbonizate mai multe păsări, dar și un porc și un miel.
   În aceeași zi, pompierii din Focșani au ajuns și la Cotești, pentru a lichida flăcările ce cuprinseseră tot un adăpost de animale, proprietatea Lenuței G. Au ars adăpostul, pe o suprafață de 20 metri pătrați, vegetație uscată și viță de vie nelucrată pe o suprafață de 5.000 metri pătrați. Joi, pompierii au stins și șase arderi necontrolate.
   Pirotehniștii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani s-au deplasat în comuna Nănești, pentru a ridica un proiectil exploziv de calibru 76 milimetri. Acesta a fost găsit de Ionel F., în timp ce lucra în grădină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?