Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Prostituate prinse la agăţat


   Prostituatele nu se lasă de meserie. Două tinere din Vrancea au fost prinse de polițiștii din Buzău chiar în timp ce încercau să-și aleagă clienții. Practicantele celei mai vechi meserii au fost amendate.
Marți, polițiștii din județul vecin au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de prostituție. „Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au depistat o buzoiancă în vârstă de 41 de ani și două tinere de 30, respectiv 21 de ani, ambele din județul Vrancea, care acostau șoferi aflați în tranzit pe DN2 E85, pe raza comunei Vadu-Pașii, pentru a întreține cu ei relații sexuale în schimbul unor sume de bani. Împotriva celor trei a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.
   În Focșani, tinerele care oferă plăcere pe bani pot fi văzute în zona stațiilor peco, de la ieșirea din municipiu. Practicantele celei mai vechi meserii nu au stat pe tușă nici în perioada iernii. Gerul năprasnic nu le-a permis să iasă pe stradă, dar fetele și-au cumpărat stații de emisie – recepție, prin intermediul cărora i-au informat pe șoferii de tir rămași înzăpeziți că au multe de oferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?